TWB

Kursus Spa Termurah Malaysia 2018

Assalamualaikum dan salam sejahtera..Entry hari ini saya akan bongkarkan kursus spa termurah di pasaran. Alhamdulillah, sekarang sudah ramai wanita yang buka mata pentingnya mencari mata pencarian sendiri untuk membantu memperkukuhkan lagi institusi kewangan keluarga. Salah satu cabang bisnes yang sedang hangat sekarang adalah bisnes mobile spa. Anda semua bertuah kerana mengunjungi page ini kerana saya akan bongkarkan kursus spa termurah di Malaysia iaitu kursus spa dibawah naungan TWB ( The Walking Beauty).

 kursus spa murah
Kursus Spa Murah
KURSUS SPA TERMURAH TWB

 • TWB adalah nama singkatan bagi The Walking Beauty. Projek The Walking Beauty adalah suatu projek yang diwujudkan untuk membantu golongan wanita diluar sana. Yang masih mencari-cari perniagaan dengan modal yang rendah, mudah dan masa yang fleksible tetapi masih menjanjikan pendapatan yang lumayan.
 • Namun begitu, bagaimanakah caranya? TWB akan menyediakan modul yang lengkap dengan teknik yang hebat supaya dapat diaplikasikan walaupun tidak memiliki kedai.

wahhhh hebat bukan?

APA YANG AKAN ANDA DAPAT DENGAN KURSUS SPA TWB?
kursus spa murah
Kursus Spa Murah
 • Sebaik sahaja anda mendaftar sahaja untuk menjadi ahli dan selesai latihan di bawah TWB , anda akan dapat :
  1. Teori dan praktikal bagi 5 jenis rawatan spa iaitu facial, lulur seluruh badan ( body scrub+ urut lulur, sauna herba, mandian susu aura dan spa kaki tangan.
  2. Sijil dan trial kit spa. (sponge, mask brush and spa hairband)
  3. Ilmu untuk  persediaan (set up ) untuk memulakan bisnes spa dari awal.
  4. Anda berpeluang untuk menjana pendapatan sehingga 6 penjuru.
  5. Free profesional beg spa, face steamer dan ion massage.
  6. Bimbingan seumur hidup / lifetime coaching.
 • Banyak bukan?
kursus spa murah
kursus spa murah
LOKASI DAN MASA KURSUS SPA
 • Lokasi : Lokasi untuk menjalani kursus ini adalah terpulang kepada anda. Kami mempunyai trainer yang bertauliah di seluruh Malaysia. Anda akan dilatih oleh trainer yang berdekatan dengan anda. Jadi anda tidak bersusah payah untuk mencari trainer berdekatan anda kerana kami yang akan membantu anda. Langkah yang perlu anda ambil hanya perlu hubungi kami dan kami akan aturkan semuanya.
 • Masa : Selain daripada lokasi yang fleksibel,masa untuk menjalani kursus ini juga adalah mengikut masa anda. Apa yang lebih menariknya, kursus ini hanya memerlukan masa satu hari untuk melengkapkan pembelajaran teori dan praktikal setiap rawatan spa yang terdapat dalam modul.
 • Oleh kerana faktor utama kursus ini diwujudkan adalah untuk membantu wanita-wanita diluar sana, jadi kami menjadikan kursus spa ini mesra kanak-kanak. Sekiranya anda adalah surirumah, anda boleh bawa anak anda bersama semasa menjalani kursus spa TWB ni.
SATU HARI KURSUS SPA BERSAMA TWB
 • Hanya satu hari kursus, mampukah kuasai kelima-lima ilmu rawatan spa itu?
 • Dengan teknik yang digunapakai didalam modul TWB, satu hari sudah memadai untuk menguasai teori dan praktikal modul rawatan spa. Kursus spa TWB menggunakan teknik yang hebat, untuk memastikan setiap peserta yang menyertai kursus spa di bawah TWB terus boleh menjalankan bisnes home dan mobile spa sebaik sahaja tamat latihan kursus spa TWB.
 • Tambahan lagi di TWB kami mementingkan hasil bukannya kuantiti. Jika belajar dengan banyak dan padat mungkin akan menghasilkan hasil yang tidak memuaskan kesan daripada kurang fokus.
KELEBIHAN KURSUS SPA DI BAWAH TWB
 • Pendapatan daripada 6 penjuru.
  • Meskipun kursus spa ini pendapatannya tertumpu pada penjuru pendapatan servis spa. Namun di bawah TWB , anda juga boleh menjana pendapatan dari 5 cabang lain selain servis spa. Tetapi ini bergantung kepada anda sekiranya anda berminat untuk menjana pendapatan dari cabang lain, namun sekiranya anda tidak berminat kami tidak mewajibkan anda untuk menceburkan diri dalam cabang-cabang pendapatan lain. Cabang-cabang lain ini amat menguntungkan anda.
  • Apakah cabang- cabang penjuru pendapatan yang lain? Maaf ini kami tidak boleh dedahkan selagi anda tidak menjadi ahli TWB..
 • Sokongan kumpulan
  • Sokongan kumpulan secara online ini akan membantu setaip ahli TWB untuk sentiasa bergerak ke depan. Kumpulan yang tidak kedekut ilmu ini masing-masing akan berkongsi rahsia kejayaan masing-masing dan tip-tips berguna dalam mengelolakan servis spa.
 • Kelas nutrisi percuma
  • Setiap ahli TWB layak mendapat bimbingan dan ilmu nutrisi percuma. Disamping menjadi terapis yang mahir kami juga ingin memastikan setiap terapis sihat dalaman dan luaran.
 • Keahlian shaklee percuma
  • Apa yang lebih menguntungkan dengan TWB, anda akan diberikan kad keahlian percuma shaklee. Tiada paksaan dalam menjual atau membeli barang shaklee.
 • Produk yang berkualiti.
  • Bagi memeastikan kepuasan pelanggan dan mengelak sebarang risiko yang mendatangkan bahaya kepada pelanggan spa anda, kami menggunakan produk yang berkualiti tinggi dan selamat. Ini adalah bagi memberikan impak yang positif terhadap pelanggan apabila menggunakan servis spa anda.
 • Percutian luar negara setiap tahun.
  • Berbeza dengan kursus yang, TWB akan mengadakan percutian mewah setiap tahun. Antara yang pernah kami lawati adalah Maldives, Perth dan insyaALLAH tahun ini Paris.
kursus spa murah
percutian twb
kursus spa murah
percutian TWB
KURSUS SPA TWB
Kursus Spa Twb

 

PENUTUP

Kursus spa di bawah TWB merupakan yang termurah dan paling berbaloi berbanding kursus-kursus lain di luar sana. Terdapat banyak kursus spa di luar sana tetapi dengan harga yang lebih tinggi. Pakej seret bag yang lengkap ini membolehkan anda terus memulakan servis spa sebaik sahaja tamat latihan.

Sekiranya anda berminat untuk menyertai kursus spa TWB ini sila  hubungi saya di sini. TWB juga ada menyediakan Kursus Penjagaan Selepas Berpantang juga boleh hubungi saya jika inginkan keterangan lanjut mengenai kursus tersebut.

Salam sayang,

Nor suraya binti Asmara,

Shaklee independent distributor ,

(1292118)

0162053600

Founder Aurora Home n Mobile Beauty Spa.

Mama to Aliesha & Aydeen Kurus & PCOS fighter Love art and DIY Learn to be beauty with brain & heart

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *