BUKA SPA ATAS NAMA SENDIRI,  TWB

Kursus Berpantang 2018 Termurah

KURSUS BERPANTANG & PENJAGAAN BERSALIN
KURSUS BERPANTANG & PENJAGAAN BERSALIN

Assalamualaikum dan salam sejahtera.. Berpantang merupakan amalan penjagaan tubuh badan wanita selepas bersalin.. Kini ramai wanita yang bekerjaya yang memilih untuk berpantang secara mudah tanpa membebankan keluarga dikampung sebab itu kini permintaan KURSUS BERPANTANG 2018 mendapat sambutan ramai.. Ramai yang nampak peluang jana pendapatan dengan pakej berpantang ni..

KURSUS BERPANTANG 2018

Kursus berpantang ini dibawah naungan TWB (The Walking Beauty). Kami menyediakan KURSUS BERPANTANG termurah di pasaran dengan teknik yang lengkap dan mudah.. Kursus ini baru sahaja wujud pada bulan ini.. TWB ditubuhkan untuk membantu surirumah dan wanita-wanita di luar sana yang ingin menjana pendapatan dengan ‘fun’ dan masa yang ‘flexible’.

KURSUS BERPANTANG TWB

Berbeza dengan KURSUS BERPANTANG lain.. TWB menjanjikan 6 penjuru income sekiranya anda menyertai KURSUS BERPANTANG di bawah TWB..

Selain itu produk yang digunakan di dalam KURSUS BERPANTANG TWB adalah sepenuhnya produk SHAKLEE yang natural dan selamat untuk digunakan.. Jadi tiada masalah dalam risiko terhadap bahan-bahan yang digunakan.. Penggunaan produk yang selamat sememangnya haruslah dititik beratkan supaya tidak mengundang masalah-masalah lain di kemudian hari.

Selain dari itu masa kursus yang singkat dan flexible amat bersesuaian untuk wanita bekerjaya menyertai KURSUS BERPANTANG ini..

 

Nampak masa KURSUS BERPANTANG ini singkat tapi sebenarnya sudah cukup untuk menjadikan anda terapist untuk wanita-wanita selepas bersalin.. Teknik yang mudah tetapi hebat telah digunakan didalam KURSUS BERPANTANG TWB.

Bukan sahaja teknik yang berkesan.. praktikal ‘one to one’ juga menjadikan anda lebih mudah mengingat setiap step yang diajar.. Sebab itu anda mudah dapat tangkap apa yang dipelajari..

Sekiranya anda surirumah dan rasa sukar untuk menghadiri kursus berpantang ini anda jangan risau kerana kursus ini juga mesra kanak-kanak..

Sijil penyertaan akan diberikan kepada sesiapa yang menyertai KURSUS BERPANTANG TWB dan juga kitab harga dan modul rujukan sekiranya memerlukan rujukan.

HARGA KURSUS BERPANTANG TWB ADALAH HARGA KURSUS BERPANTANG TERMURAH DI PASARAN..

Hanya dengan RM899, kursus berpantang TWB bukan setakat menyediakan teori dan praktikal kursus berpantang, malah penyertaan ‘support group’ seumur hidup juga disediakan.. Kelas bimbingan ini amat penting untuk bisnes anda supaya anda terus menerus mendapat ilmu dalam bisnes spa dan memberi dorongan kepada setiap ahli kursus..

Jadi jangan lepaskan peluang.. jangan ragu-ragu untuk mengambil langkah pertama..

Ps: Kalau anda berminat untuk mendapatkan set berpantang shaklee dan set hamil shaklee juga boleh dapatkan daripada saya.. saya pengedar shaklee area pj, damansara dan kuantan.?

salam mesra,

SURAYA

Shaklee independent distributor..

http://www.wasap.my/60162053600

 

 

 

Mama to Aliesha & Aydeen Kurus & PCOS fighter Love art and DIY Learn to be beauty with brain & heart

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *