BUKA SPA ATAS NAMA SENDIRI,  TWB,  Uncategorized

HEBATNYA FACIAL DENGAN TEAM SPA TWB

Assalamualaikum dan selamat pagi semua.. Alhamdulillah diberi kesempatan untuk bernafas lagi hari ni.. Kak ya nak tnya korang perkara pertama yang korang buat lepas bangun tidur apa? Kalau kak ya bangun mesti pergi tengok muka.. berapa jerawat tumbuh, berseri ke daku pagi ni…Sebab tu facial spa selalu menjadi semua tumpuan wanita kat luar tu.. Orang tak cari facial yang mahal tapi org cari hebatnya facial tu sampai boleh nampak kesan walaupun sekali pergi…

betul ke perempuan nuka paling cantik waktu abangun tido?

HEBATNYA FACIAL BERSAMA TEAM TWB

Mana nak cari hebatnya facial ni? Perlu ke pergi kedai yang mewah? Perlu ke pergi kedai2 yang alatannya canggih? Berapa kos pergi spa yang canggih dan mewah? Betul ke hebat facial tu sampai boleh nampak kesan walaupun sekali treatment? Karang dah habis beribu muke cenggitu je…

 

Banyaknya cucuk!! Xbahaya ke ni?

Sebenarnya tak perlu kita berhabis banyak untuk dapat kesan dengan sekali facial.. nak tahu di mana boleh dapat facial  hebat?Kak ya nak bgtau korang hebatnya facial bersama team TWB ni dengan sekali facial korang boleh mampak kesannya.. Wahhh.. hebatnya facial team TWB ni..

TWB Trip ke Maldives..

Macam mana boleh hebatnya facial bersama team TWB ni? Walaupun tidak menggunakan peralatan canggih, walaupun murah tetapi efeknya wow!!

PRODUK HEBAT

Hebatnya facial bersama team TWB ni adalah kerana produknya sendiri… Setiap produk yg kami gunakan dalam spa TWB semuanya hebat – hebat..

Contoh customer yg dapat kesan hanya dengan sekali facial..

wah.. cerahnya dengan sekali facial..
wah berseri dengan sekali facial!

 

Kami tak boleh pecahkan rahsia semua barang yg digunakan dalam TWB.. tapi salah satu produk hebat facial team TWB adalah YOUTH Skincare.. Korang boleh search testimoni Youth skincare masing2 memuji kehebatan skincare youth… Kalau produknya hebat mestilah hebat facialnya.. betul tak?

LOKASI SPA TWB

Sudahlah facialnya hebat, lokasinya pula seluruh Malaysia..Not only in Malaysia, ada juga di Dubai ,Brunei,Singapore, Mesir, UK, Korea, Australi, New zealand dan Indonesia..

So xperlu risau dimana-mana je boleh dapat rasai hebatnya facial bersama team TWB.. begitu juga dengan masa bila-bila masa korang rasa teringin dibelai-belai dan nak rasa hebatnya facial ni kami akan datang kerumah anda ataupun anda datang kerumah kami…hebat bukan?

So sekiranya korang nak rasa hebatnya facial bersama team TWB, korang boleh contact kak aya http://www.wasap.my/60162053600…?????.. ok setakatni je dulu kak ya cerita tentang hebatnya facial bersama TWB .. Next time kak ya cite Kehebatan TWB yang lain-lain k..

Love you,

NOR SURAYA BINTI ASMARA

Shaklee Independent Distributor

Aurora Beauty Spa

TWB (Damansara/KL/Kuantan)

 

 

 

Mama to Aliesha & Aydeen Kurus & PCOS fighter Love art and DIY Learn to be beauty with brain & heart

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: