BUKA SPA ATAS NAMA SENDIRI,  Uncategorized

“Bisness Mobile Spa TWB”

Assalamualaikum dan Salam sejahtera..

Apa itu mobile spa?

Bisnes ni ada macam-macam bisnes.. Dari sekecil-kecil modal hingga sebesar-besar modal.. Kak aya suka bisnes dari kecik memang impian kak aya nak ada bisnes sendiri.. Tapi ada satu pemikiran kak aya sedar sebenarnya salah.. apa tu??

BISNES PERLU ADA KEDAI!!

KEDAI SPA

Dari kecil memang tak pernah terfikir yang bisnes mobile spa ni walaupun tanpa kedai boleh menjadi..

Sebenarnya tak salah pun apa yang kak aya fikir tu cumanya yalah masih kecil masih sempit mata pandangannya.. So salah satu bisnes yang teringin sangat kak aya nak ceburi ada bisnes spa..

SENANG ATAU SUSAH BUKA KEDAI SPA?

Kalau berangan memang mudah… selagi kita tidak sampai di situasi sebenar kita takkan tahu macam mana susah nak berbisnes ni.. lebih-lebih lagi bisnes spa..

Spa secara definasinya adalah tempat yang menyediakan perkhidmatan kecantikan, pelangsingan dan terapi emosi kepada pelanggan..Oleh itu spa haruslah selesa,  tenang dan peralatan yang digunakan haruslah canggih dan bermutu tinggi..Sampai ada orang kata bisnes spa ni risikonya tinggi..

RISIKO BINA SPA TINGGI

kerana spa ni bukanlah satu keperluan tapi kemahuan.. so hanya orang yang berkemampuan je akan pergi ke spa…

So rasa-rasa berapa budget yang diperlukan untuk memastikan keselesaan pelanggan-pelanggan spa terjamin?

TEKNIK MUDAH DI TWB

Smart teknik dalam TWB

Sebenarnya untuk memastikan pelanggan selesa amat mudah…di mana-mana sahaja keselesaan pelanggan mampu dicapai.. simple sediakan bilik yg selesa tidak telalu sejuk atau panas, menjaga aurat pelanggan dan tempat baring yang selesa iaitu tidak terlalu keras ..

Dengan 3 aspek ini sudah cukup memberi keselesaan kepada pada pelanggan.. Tidak perlu katil mewah tidak perlu air cond sekeliling kedai..

Dalam TWB kami akan ajar cara membuat pelanggan rasa amat dihargai dengan layanan VVVVIP.. kalau nak tahu kena join kami…

Kita selalu terlalu menitik beratkan keselesaan pelanggan hingga kita lupa perkara sebenar yang diingini oleh pelanggan adalah value.. ape kesan yang dia dapat dari perkhidmatan kita..

So…

PERLU KE TAK KEDAI SPA??

jalan yang biasa orang ambil tidak semestinya jalan yang betul

Jawapannya tak.. dimana sahaja u boleh jalankan bisnes spa u selagi pelanggan selesa dan menjaga aurat pelanggan…So U boleh running bisnes mobile spa..sama ada rumah di kita sendiri atau rumah pelanggan kita boleh jalankan perkhidmatan kita tanpa perlu rungsing kos2 yang perlu ditanggung sekiranya menyewa kedai…

MUDAHKAN??

Selain itu apa lagi kelebihan mobile spa? Bukan setakat memberi kemudahan pada pihak kita owner spa.. mobile spa pun nemberi banyak kelebihan pada pelanggan..

KELEBIHAN MOBILE SPA PADA PELANGGAN?

1. Tidak perlu bergerak.

2. Jimat minyak.

3. Tidak perlu rungsing perihal anak2.

4. Tidak perlu bersusah payah mencari parking.

5. Surirumah dapat menikmati spa dirumah tanpa mengganggu urusan pekerjaan seharian.

Soo… Nampak tak potensi mobile spa ni kawan2?

So kalau ada kawan2 yang berminat nak join TWB.. boleh wassap saya atau tinggalkan komen di bawah.. sebab sekarang TWB tgh buat preview percuma..???

BERTINDAK SEKARANG!!!

wassap :  http://www.wasap.my/60162053600

fb : che suraya

 

Mama to Aliesha & Aydeen Kurus & PCOS fighter Love art and DIY Learn to be beauty with brain & heart

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *